Sobre mi

Soc la Carla Ejarque, arquitecta, ceramista i docent.

Sempre he ocupat el meu temps lliure amb activitats artístiques: dibuix, pintura, retaule, vitralls; però va ser tornant a tocar el fang, després de no haver-ho fet des de l’escola, quan em vaig enamorar de la sensació que s’experimenta en transformar el material i crear volums.

Les meves peces s’inspiren en els paisatges diferents que he anat descobrint a països bellíssims com Islàndia o Jordània, però també en les propietats dels minerals i en la màgia del mar, que sempre m’han meravellat.

Cada peça la faig amb amor i delicadesa, sense pensar en les hores que dedico a cadascuna. M’apassiona el procés de creació i també seguir aprenent cada dia.

Em fa molt feliç compartir la meva feina i us agraeixo molt les vostres opinions, ja que totes em fan créixer com a ceramista i seguir tenint ganes d’investigar i aprendre.

Cerámica hecha a mano con efecto volcáni

Contacte

Pots posar-te en contacte amb mi a través d'aquest formulari o enviant un mail a info@carlaejarque.com 

Serà un plaer respondre qualsevol dubte que puguis tenir i fer realitat qualsevol idea que tinguis pensada!

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

T'informem que les dades facilitades en aquest formulari seran tractades per Carlaejarque Ceramics com a responsable d'aquesta web.
La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals sol·licitades és per a poder resoldre els teus dubtes i proporcionar-te informació o la venta de productes.
Podràs exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'aquestes dades dirigint-te a info@carlaejarque.com, acompanyant una fotocòpia del seu DNI.
Per a consultar la política de privacitat de la web pots fer-ho aquí.

Per a consultar la política d'enviaments i devolucions pots fer-ho aquí