Política de Privacitat

En aquest apartat web, Carlaejarque Ceramics t'informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal: com recopilem, utilitzem, compartim i protegim les dades personals que introdueixis en la nostra pàgina web.


Et convidem al fet que llegeixis els següents termes abans d'introduir les teves dades personals.

Hem adequat aquesta web a les exigències de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

A l'efecte del que es preveu en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web o subscriptors”.
 

Carlaejarque Ceramics ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

 

Aquesta Política de Privacitat pot variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa t'aconsellem que la visitis periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

Si ets menor de catorze anys, serà obligatori el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals.

 

La teva privacitat és important per a nosaltres i per això en aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

  • No sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que ens requereixis.

  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.

  • Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t'informarem prèviament amb absoluta transparència.

  • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals els requerim. Els mínims possibles.

  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

  • Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per a evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

Drets de l'usuari:

  • Sol·licitar l'accés a les dades personals.

  • Sol·licitar la seva rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

  • Sol·licitar la limitació del seu tractament, per a restringir part del tractament.

  • Oposar-se al tractament: Carlaejarque Ceramics deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

 

Quan un usuari accedeix a aquesta web i emplena un formulari, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Carlaejarque Ceramics.

 

En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Carlaejarque Ceramics, només com es descriu en la present Política de Privacitat.

 

Les dades personals que puguem obtenir a través de la web procediran del formulari de contacte o el formulari de venda d'un producte de la botiga online:

  • Sol·licitem les següents dades personals: nom, email i consulta. I en el cas de venda d'un producte, el telèfon, l'adreça de lliurament i de facturació.

  • La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a la seva petició i informar-lo sobre els productes i ofereix Carlaejarque Ceramics o fer-li arribar un producte que hagi comprat.

  • T'informem que les dades que ens facilites s'enviaran per mail a info@carlaejarque.com i s'emmagatzemaran en les bases de dades de la nostra web, emmagatzemada en WIX.

 

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algorismes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

  • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.

  • També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo a la política de cookies.

 

 

Carlaejarque Ceramics té presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials de Carlaejarque Ceramics, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari.

 

Carlaejarque Ceramics tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informant d'activitats o productes de Carlaejarque Ceramics. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

 

D'acord amb el que s'estableix en el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Carlaejarque Ceramics serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web.

Carlaejarque Ceramics, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració.

Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació mercantil.

  • Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.

 

Algunes de les eines que utilitzem per a gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, Carlaejarque Ceramics, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

  • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units. Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.carlaejarque.com (incloent la teva adreça IP) que serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

  • Hosting i plataforma web: Wix.com Inc. amb domicili als Estats Units. Més informació en: https://es.wix.com/about/privacy .WIX  tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting i web.

  • Enviaments: Els enviaments els tramitem a través de l'empresa Correos amb domicili a Espanya. Més informació en: https://www.correos.es/ss/satellite/site/pagina-privacidad/sidioma=es_es

 

Dades de navegació

En navegar per Carlaejarque Ceramics es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica aproximada, un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisis de tercers: Google Analytics

 

Utilitzem aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

 

Carlaejarque Ceramics, es compromet en l'ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d'acord amb la finalitat d'aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent de protecció de dades. Carlaejarque Ceramics, no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

 

Respecte a la confidencialitat del processament, Carlaejarque Ceramics, s'assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Carlaejarque Ceramics per a processar les dades del client (inclosos distribuïdors, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

 

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Carlaejarque Ceramics, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client el sol·liciti raonablement.

 

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis exonerant a Carlaejarque Ceramics, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Carlaejarque Ceramics, en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Carlaejarque Ceramics es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

 

T'agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat.

 

Document revisat el 02-04-2020.

Política de Privacitat de Carlaejarque ceramics