Política d'enviaments i devolucions

Política d'enviaments i devolucions de Carlaejarque Ceramics

Enviaments

L’enviament de la vostra comanda s’efectuarà entre 2-3 dies hàbils i arribarà a la seva destinació en:

- Península: 3-5 dies hàbils.

- Balears i Canàries: 3-5 dies hàbils.

- Europa: 3-5 dies hàbils.

- Internacional: 5-8 dies hàbils. 

*Els càlcul del preu de l’enviament es fa segons el pes de la peça, però depenent de la comanda que e realitzi les mides de la caixa són majors que el pes i l’enviament resulta ser més car del calculat automàticament per la web. En el cas que passi això, s’enviarà un correu per explicar com efectuar l’ingrés de l’excés de l’enviament.

*Canàries i Ceuta/Melilla: DUA Exportació 15€ 

*Internacional, UK i Suïssa: DUA són a càrrec del client.

Devolucions

Si desitges tornar una de les peces que has adquirit, ho has de fer durant els primers 14 dies des que has rebut la teva comanda. Posa’t en contacte amb mi i et facilitaré l’adreça on hauràs d’enviar el paquet. Un cop l’hagis enviat, escriu-me un email de confirmació per notificar que el paquet està de camí.  El client es farà responsable de les despeses d’enviament i aquests tampoc són reemborsables, per tant, es descomptaran del preu de la comanda i només es retornaran els diners de les peces.

Per tornar un producte, aquest ha d’estar intacte, inutilitzat i sense desperfectes; exactament amb les mateixes condicions que s’ha rebut. Tanmateix, no és necessari que utilitzis el mateix embalatge que ve facilitat mentre la peça estigui ben embolicada i asseguri així que arribi sense desperfectes.

 

Reemborsaments

Rebràs un email de notificació un cop el paquet m’hagi arribat on s’acceptarà o es rebutjarà el reemborsament depenent de l’estat de la peça. Si el paquet ha arribat en bones condicions, es processarà el reemborsament a la targeta de crèdit o al mètode de pagament que hagis escollit i rebràs els diners al voltant de 14 dies.